Azra Pearl Soap (Normal Skin)

Sejak ribuan tahun yang lalu, puteri-puteri di negara China mengamalkan serbuk mutiara sebagai rutin kecantikan untuk mendapatkan kulit yang putih, cerah, bersih, dan kemerah-merahan. Cleopatra, puteri Mesir yang terkenal sebagai seorang yang cantik dan jelita, pun mengamalkan mandi susu yang dicampur serbuk mutiara setiap hari. Malah suku kaum Maya dan pengamal Ayuverda di India juga teleh mengamalkan serbuk mutiara untuk kecantikan, sejak dulu lagi. Kita je yang tak tau, kan?

Azra Pearl Soap dibuat dari mutiara asli & susu kambing berkualiti tinggi. Digunakan sebagai rutin kecantikan harian untuk membersihkan wajah. Bagi wanita yang mementingkan kecantikan dari hujung rambut hingga hujung kaki, boleh juga digunakan pada tubuh badan. Cik abang sayang pasti jatuh cinta berkali-kali bila tengok isteri dah cantik berseri bak tuan puteri.

Minyak lavender pula bukan sahaja memberikan keharuman yang menyegarkan. Malah membantu membersihkan kulit, menghilangkan sel kulit mati, sekali gus memberikan kulit yang cerah dan berseri.

Bahan-bahan:

1. Pure pearl
2. Goat milk
3. Lavandula Angustifolia
4. Vitamin A
5. Vitamin E
6. Extra Virgin Coconut Oil
7. Extra Virgin Olive Oil
8. Distill Water
9. Glycerine
10. Palm Oil

Manfaat kecantikan:

1. Anti penuaan. Ia menggalakkan penghasilan kolagen, menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru, dan meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit. Mutiara juga mengandungi bahan anti oksida yang menentang proses penuaan.

2. Melembabkan & menghasilkan kulit cantik berseri. Serbuk mutiara tinggi dengan protein. Protein adalah makanan asas bagi sel kulit. Apabila kita mengamalkan serbuk mutiara sebagai rutin kecantikan, sel kulit akan mendapat protein yang secukupnya & menjadi sihat. Sel kulit yang sihat akan menghasilkan kulit yang cantik dan berseri.

3. Membantu detox kulit, iaitu membuang toksik & bahan kimia yang diserap oleh kulit dari kosmetik yang digunakan setiap hari.

4. Mencerah & memutihkan kulit.

5. Mengatasi masalah kulit yang pudar dan kusam.

6. Menghasilkan kulit yang bersih, lembut, dan halus.

7. Menghasilkan kulit yang berseri, bercahaya, dan flawless.

8. Menganjalkan kulit.

9. Melembabkan kulit.

10. Mengecilkan pori-pori.

11. Melindungi kulit daripada sinaran uv.

12. Anti kedutan.

13. Mencegah pigmentasi.

14. Menghilangkan jeragat.

15. Menghilangkan jerawat.

16. Merangsang peredaran darah, menjadikan kulit menjadi kemerah-merahan.

17. Memudarkan parut jerawat.

Cara guna:

Digunakan sekurang-kurangnya 2 kali sehari, pagi & malam. Atau boleh juga digunakan untuk mencuci muka setiap kali sebelum berwuduk. Basahkan dengan air suam, gosok hingga berbuih. Ratakan ke wajah & leher yang bebas dari sebarang makeup. Bilas hingga bersih. Lap wajah sehingga kering. Diikuti oleh Azra Pearl Toner.

Harga: RM39.00

Klik untuk order

Nak tahu apa kata pelanggan yang berpuas hati dengan Azra Pearl Soap? Sila klik di sini.