Azra Pearl Toner

Mencari toner untuk masalah pori terbuka & dalam masa yang sama nakkan produk yang membantu mengurangkan kedutan & garis halus diwajah? Mencerahkan? Nak wajah yang kelihatan segar, muda, & berseri sepanjang hari? Azra Pearl Toner adalah jawapannya. Mutiara asli sememangnya terkenal dengan kehebatannya untuk kesan anti penuaan & mencerahkan kulit. Rosa Centifolia adalah mawar yang sangat kaya dengan kebaikan anti-aging & ianya telah diperakui dalam dunia kecantikan di seluruh dunia. Kedua-dua bahan istimewa ini ada dalam Azra Pearl Toner.

Bahan-bahan:

1. Pure Pearl
2. Rosa Centifolia
3. Collagen
4. Bird Nest
5. Aloe Vera
6. Vitamin C
7. Vitamin E
8. Aqua Water
9. SPF 35

Manfaat kecantikan:

1. Anti-aging. Semakin lama anda mengamalkan Adinda Pearl Toner, semakin muda remaja kulit wajah. Membantu mengekalkan keremajaan kulit.

2. Mencerahkan kulit.

3. Menutup pori-pori yang terbuka.

4. Menganjalkan kulit wajah.

5. Kulit kelihatan muda, segar, dan berseri.

6. Mengurangkan garis halus & kedutan diwajah. Juga mencegah pembentukan kedutan yang baru.

7. Memberikan kulit yang lembut & halus.

8. Menghasilkan tekstur kulit yang cantik.

9. Memberikan tona wajah yang sekata.

Cara guna:

Digunakan 2 kali sehari, pagi & malam. Bersihkan wajah dengan Azra Pearl Soap. Tuang toner ke cotton ball. Bersihkan seluruh wajah. Ulang sehingga cotton ball bersih daripada sebarang kotoran dan sisa makeup. Biarkan selama seminit untuk toner kering, diikuti oleh Azra Pearl Moisturizer. Boleh disimpan didalam peti sejuk untuk lebih kesegaran.

Harga: RM47.00

Klik untuk order

Nak tahu apa kata pengguna yang berpuas hati dengan Azra Rose Toner? Sila klik di sini.